Kokkelærlingen som ble borte, men aldri forsvant
Odd-Magne Hansen Odd-Magne Hansen

Kokkelærlingen som ble borte, men aldri forsvant

Noen erfaringen former oss mer enn andre. For min del var det møter over gryter med froskelår og pasta carbonara, og mørkerommet til Ansel Adams, som i størst grad har formet hvordan jeg tenker vi kan få det beste ut av råvarene.

Les mer
Frokostritual for skribenter
Odd-Magne Hansen Odd-Magne Hansen

Frokostritual for skribenter

Tekster starter ikke med ord. De starter med havregrøt, kaffe og en gåtur gjennom et høstfarget landskap.

Les mer
Panna cotta og reisen tilbake til Klosteret
Odd-Magne Hansen Odd-Magne Hansen

Panna cotta og reisen tilbake til Klosteret

Panna cotta er en dessert som viser at kjærligheten til mat ligger i å la råvarene presentere seg selv. Dette er noe jeg har tatt med meg helt siden jeg møtte Hans Robert Bruun og sendere som lærling på Klosteret restaurant.

Les mer
Aniskringler
Odd-Magne Hansen Odd-Magne Hansen

Aniskringler

Når jeg kjenner lukten av aniskringler, tas jeg tilbake i tid.

Les mer
Italiensk pizza
Odd-Magne Hansen Odd-Magne Hansen

Italiensk pizza

Nå kan også du lage napolitansk pizza hjemme!

Les mer